Massage-dag

Volgende: 01/12/2019 (volzet)

07/04/2019 met Steven De Brouwer

Dank Steven, voor het luisteren met je hart en het praten met je handen

Dank voor de aanraking van mens en emotie

Dank voor je warme aanwezigheid en massages

 

 

 

Ervaringen van deelnemers

 

Het was mijn uurtje gisteren, het was een moment voor mezelf, recht uit het hart (C.S.)

Ik vond het zalig ontspannend. Ik heb vannacht heerlijk geslapen en de ontspanning en rust zindert nog na. Bedankt voor de organisatie, dikke knuffel (K.B.)

Het was gisteren een heerlijke massage. Helemaal ontspannen en toch heeft het weer wat los gemaakt. Emoties die komen, een beeld dat zich weer laat zien… En toch kan ik het ook weer loslaten. Ik blijf niet in de grip van de emotie. Het is gekomen en gaat weer, en de gevoelens zijn ook weer welkom om terug te komen. Zodat er stukje voor stukje nog wat heling kan plaatsvinden. Ik zie wel hoe dat allemaal verder verloopt. (K.L.)

%d bloggers liken dit: