Visie

De wereld draait snel, de wereld draait door!

Voor velen onder ons is het tempo moeilijk te volgen. Terwijl de maatschappij – inclusief de technologie – op topsnelheid doorgaat, vergeten wij vaak 2 belangrijke dingen in ons leven. Onszelf & Ademen!

 

Wanneer maak jij tijd voor jezelf?

Tijd voor een grote schoonmaak, in je huis, in je hoofd, in je lijf?

Tijd om de dingen te doen die je graag doet? Tijd voor je passie?

Tijd om je eigen problemen/hindernissen van op een afstand te bekijken?

Tijd om oplossingen te zoeken, te vinden en actie te ondernemen?

Voel jij in alle snelheid en drukte je emoties en je lichaam nog?

Of voel je eerder weinig? Ben je afgevlakt en gaat het leven zijn “gewone” gangetje?

Afgestompt en leeg gebrand door de snelheid van de trein waarop je zit?

 

Of je nu volwassen bent of kind, een gezin hebt of alleenstaand bent, werkend of werkzoekend, ziek of gezond, … hoog tijd om aan de noodrem te trekken. 

Ik kan jou daarbij helpen! 

 

Ik wil jou aanspreken vanuit mijn intrinsieke motivatie, vanuit mijn levens- en werkervaringen, maar ook vanuit mijn maatschappelijke betrokkenheid. Ik sta samen met jou stil bij jezelf, bij jouw hindernissen en bij jouw “way of life”. Op een oplossingsgerichte manier kom je dichter bij je eigen kern en je waarden. Hierdoor ontdek je nieuwe of opgesloten krachten en kansen waardoor het jou lukt om jezelf beter te hanteren en te activeren in onze overdrukke maatschappij.

In gesprek staan spiegeling en reflectie centraal. We bekijken jouw “way of life” vanuit verschillende invalshoeken en staan stil bij de eenvoud dat een hindernis/probleem met zich meebrengt. Je doorvoelt de emoties die er zijn, we maken ruimte hiervoor. Door alle aspecten samen te bekijken, te analyseren en te filteren, kan je ermee aan de slag.

Ik ga uit van een integrale benadering, deze raakt alle levensdomeinen die voor jou belangrijk zijn. We rafelen jouw mysterie uitéén en met concrete handvatten werk je naar meer comfort en een betere levenskwaliteit. Zo teken jij jouw nieuwe “way of life” uit! Je probeert de concrete tools uit en voelt zo wat voor jou werkt, je leert ze toepassen in gelijklopende situaties. Op deze manier kom je zelfstandig tot een ruimere probleemoplossing en meer zelf-bewust-zijn.  We zetten de peilers uit die jou helderheid geven, uitkomst en houvast bieden. Je neemt de draad weer op en in de mate van jou mogelijkheid, stap je terug op de trein.

 

Deze keer ben jij de machinist!

Jij kiest zelf je volgende bestemming, jouw volgende coachingsgesprek.

 

Kennismaken? Klik hier voor jouw kennismakingsgesprek, je krijgt 40% korting!

Wees welkom … warme groet An ♣

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: