Jouw K’anscoach!

An Bruylandt

Mijn naam is An Bruylandt, opgegroeid in Berlare, Oost-Vlaanderen en 20 jaar woonachtig in de Turnhout. Ik speel gitaar en zing in de band “Ancoustic”. Ik schilder, zwem, wandel en reis graag. Ik hou ook van fotografie, koken & lekker eten.

 

In 1999 studeerde ik af als kleuteronderwijzeres en behaalde ik mijn diploma traiteur & banket. Na 5 jaar werken in verschillende disciplines van het onderwijs, besloot ik verder te studeren. Mijn grootste drijfveer was, het meer “op maat” van de hulpvrager werken en hulpverlening in meerdere doelgroepen. Ik behaalde mijn graduaat Orthopedagogie aan het H.I.K. te Geel terwijl ik met mijn pedagogisch diploma reeds in de sociale sector werkte.

Het “op maat” werken, kon ik toepassen in mijn job bij het Revalidatiecentrum Pulderbos. Als leefgroepbegeleidster werkte ik in groep, maar ook individueel met baby’s, kinderen en adolescenten met een medische problematiek. Ook bij Huize Monnikenheide kon ik als leefgroep- en cliëntbegeleidster van mensen met een mentale en fysieke beperking ervaring opdoen. Daarna ging ik een totaal andere richting uit! Herinner jij je mijn drijfveer?

Bij STOP4-7 werkte ik, via een gedragstherapeutisch programma, met leerkrachten, ouders en kinderen (tussen 4 & 7 jaar) aan hun moeilijke opvoedingssituatie en opvoedingsproblematiek. Ik werkte als kindbegeleider en ouderbegeleider maar ging ook op huisbezoek om problemen op eigen terrein te bekijken en aan te pakken. Bij CAW De Kempen kreeg ik meer zicht op de woon- en werkproblematiek van dak- en thuisloze mensen. Via individuele gesprekken gingen we samen op pad om administratie, huishouden, financiën, werk en woonst aan te pakken. Naast de gesprekken deed ik ook huisbezoeken om aan voorgenoemde topics te werken. Daarna kon ik ook bij OCMW Olen deze integrale hulpverlening toepassen in kwetsbare gezinnen.

Tot november 2017 werkte ik bij vzw Web waar ik als activeringscoach mensen met een afstand naar de arbeidsmarkt mocht begeleiden in een stage en screening, op zoek naar het hoogst haalbare richting tewerkstelling. Naast mijn eigen onderneming K’anscoach die ik startte in januari 2016, werk ik – sinds januari 2018 – ook 4/5 bij VDAB als consulent Wijk-werken.

Elke persoon, situatie en werkervaring was anders maar steeds zag ik één terugkerende behoefte. Namelijk de behoefte aan een zorg op maat en op tempo van de persoon zelf. Niet te traag, niet te snel, niet te ingrijpend maar wel concreet genoeg,  problemen erkennen maar ook nood aan confrontatie, … .

Vanuit mijn werkervaringen, mijn mensenkennis die ik kon opdoen en “mijn gezond boerenverstand”, wil ik als K’anscoach samen met jou op stap gaan. Laten we jouw krachten zoeken en vinden, oplossingen uitwerken voor hindernissen op je pad en zo een weg uitstippelen op jouw maat en tempo! Op weg naar een toekomst met betere levenskwaliteit & meer comfort! Let’s GO …

Info over mijn visie en coachingsstijl

Mail naar info@kanscoach.be of bel 0472 59 22 48

Hartegroet

An Bruylandt

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: