Inhoud

Vanuit mijn innerlijke vuur en passie, vanuit mijn persoonlijke ontwikkeling en levenservaring ontstond er een idee in mijn hoofd. Twee jaar lang krioelde het door lijf en leden, ontpoppend en wachtend op het juiste “moment” om geboren te worden. Na het opstarten van de groep “Ontdek Jezelf” waar ik stilteavonden geef, kan ik de “goesting” om een stilteweekend met jou/jullie te delen, niet meer houden!

Ik kijk ernaar uit! Ik nodig jou van harte uit om samen met andere deelnemers een weekend in stilte te vertoeven, naar binnen te keren en op die manier je ware zelf weer te ontmoeten, te her-ontdekken en ruimte te creëren om er (weer) te mogen zijn.

Voel je weerstand? Kan jij niet zwijgen? Twijfel je nog? Geen paniek! Iedereen kan in de stilte bij zichzelf komen, én blijven, … omdat we gaan DOEN!

Het weekend brengt een combinatie van zit-, lig-, loop-, en shakemeditatie & bodyscan.  We doen zachte activerende en contactoefeningen om meer in ons lijf te komen. We uiten ons in creativiteit door initiaties zang (mantra), dans, intuïtief schilderen … We werken daarbij rond 5 fundamentele levensthema’s: Vitaliteit – Seksualiteit – Creativiteit – Affectiviteit – Transcendentie

Er is ook ruimte voor vrije tijd om een lekkere wandeling te maken of een dutje te doen, een ochtend-run door het bos, samen zitten rond de vuurschaal of een lekkere sauna.

Lekker DOEN, waar jij je goed bij voelt en behoefte aan hebt.  Het is jouw weekend!

Advertentie
%d bloggers liken dit: