Help, ik voel me …

Help, ik voel me … ! is een interactief programma op maat van uw kind, individueel. Kinderen ervaren op hun eigen manier de basisgevoelens in het leven.

Maar wat moeten ze ermee?

In 5 sessies (tweewekelijks – 1,5 uur) neem ik je kind – op een pedagogisch verantwoorde en ervaringsgerichte manier – mee in deze 4 basisgevoelens: blij, bang, verdrietig en boos. Daarnaast werk ik in deze 1 op 1 begeleiding ook rond probleemoplossing. Uw kind krijgt handvatten om het gevoel te erkennen, te detecteren en het probleem dat ermee gepaard gaat op een gepaste manier te bespreken en op te lossen. Kinderen leren dat het oké is om te voelen en krijgen meer zicht op hoe ze hiermee kunnen omgaan. Met deze thema’s ga ik spelenderwijs aan de slag. Via verhaal, vertelmomenten, crea-opdrachten e.d. maken we kennis met deze gevoelens, daarna trekken we de natuur in. Ik leer jouw kind hoe het de rust in zichzelf kan vinden als het allemaal teveel wordt en begeleidt hen geleidelijk naar een stiltemoment.

Klik hier voor meer info of aanmelding

 

Advertentie
%d bloggers liken dit: